Start Stars Hot News! Demi Lovato: Nemam poverenja u sebe, pa ne izlazim u klubove

Demi Lovato: Nemam poverenja u sebe, pa ne izlazim u klubove

SHARE

demi lovato

Demi Lovato izjavila je da nema dovoljno poverenja u sebe, te da zato ne izlazi u klubove, jer se plaši da će ponovo pokleknuti pred iskušenjima i vratiti se zavisnosti.

Članica žirija “X Factora”, koja se 2010. u rehabilitacionom centru lečila od zavisnosti od narkotika, poremećaja u ishrani i samopovređivanja, ne želi da se stavlja u iskušenje da se vrati problemima sa kojima se kao veoma mlada suočavala. “Ne idem u klubove i na slična mesta jer je to za mene izazov. Stalno radim stvari kako bih poboljšala sama sebe. To je teško raditi sam, pa se oslanjam na moj tim: na moje prijatelje, porodicu i menadžment. To je samo po sebi naporno, a posebno kada se bavite javnim poslom, onda je duplo teže”, ispričala je ona za OK! Magazin i dodala: “Zato sam se, srećom, okružila ljudima kojima verujem i koji mi pomažu da to prevaziđem. Uz njih, imam osećaj da sve mogu da postignem.”
Demi je nedavno osnovala fondaciju u čast njenog oca Patricka, koji je ove godine preminuo. “Kada je moj otac umro, bilo mi je veoma teško. Patio je od mentalnih bolesti i to ga je otuđilo od spoljnog sveta, pa čak i od porodice, uključujući i mene. Sada u partnerstvu sa socijalnom službom želim da obezbedim lečenje ljudima koji imaju problemima sa zavisnošću ili sa poremećajima u raspoloženju. Volela bih da sam mogla nešto da uradim dok je moj tata bio živ, ali nisam, tako da sada radim sve što je u mojoj moći”, rekla je pevačica.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR