187
Demi Lovato ne voli da je zovu slavnom: “Slava je i blagoslov...

Demi Lovato ne voli da je zovu slavnom: “Slava je i blagoslov i prokletstvo”

187
SHARE

Demi je govorila o tome kako je ceo život biti pred kamerama, otkrivši da to ima i svoje dobre i svoje loše strane.

null

Pevačica kaže kako joj mnoog pomaže to što je zvezda. “Koliko god da je loše to što tabloidi pišu o vama, u isto vreme mogla sam da podignem svest javnosti o problemima koji su me mučili, nakon čega su mi se javljali brojni fanovi”, rekla je u razgovoru za časopis People. “Da nemam toliki publicitet ne bih imala priliku da spasem nečije živote.”

null

Iako ima milione fanova širom sveta, tinejdžerka kaže kako se ježi od reči “slavna ličnost”. Demi kaže i kako su na nju uticali komentari vezani za izgled i težinu. “Prošla sam kroz period gde sam čitala o sebi na netu što mi je pomagalo ali i odmagalo u isto vreme, jer sam verovala u negativne stvari koje su se pisale.”

FOTO: FAME

17 KOMENTARA

  1. svi ste fuj kako mozete nekome tako govorit -.- prije ste je svi voljeli dok je bila mrsava a sad -.- bitno je da je ona dobra osoba i da predobro pjevaaa samo budale gledaju debljinu i izgled -.-””’ PRESTANITE VISE SA TIM !!!

  2. neke osobe odavde koje je vredjaju na osnovu izgleda dokazuju da su plitke i povrsne osobe. Demi nije zasluzila mrznju jer je spasila mnoge zivote, a medju njima i moj. I samo osoba koja je prozivela ono sto je i ona zna kako joj je, a ostali mogu samo da joj zavide jer se i posle svega uzdigla..

  3. Joooj kakve veze ima sto je debela… ako je dobra osoba sta ima veze ako je debela …. debela je pa sta. Nije vas problem.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.