336
Demi Lovato ne razmišlja o ljubavi: “Momak ne može ništa da uradi...

Demi Lovato ne razmišlja o ljubavi: “Momak ne može ništa da uradi kako bi mi promenio mišljenje”

336
SHARE

20-godišnja devojka trenutno je zauzeta ulogom sudije u X Factoru i povremenim koncertima, pa je još jednom ponovila da nije zainteresovana za romansu.

null

U novom intervjuu za iVillage, ona objašnjava kako joj je ljubav nije na pameti. “Ne postoji bilo šta što bi momak mogao da uradi da mi promeni mišljenje. Nije bitno koliko dobro izgledate, koliko ste zabavni ili koliko se meni sviđate. U ovom trenutku, ništa mi nije bitnije od mene same i mog oporavka.”

null

Demi je zatim još dodala: “Mislim da je to stvar koju mnogo mladih devojaka mora da zapamti. Niko nije važniji od vas samih, posebno kod devojaka koje su u tinejdžerskim godinama i pokušava da shvate ko su. Lako je da padnete pod uticaj momka kojeg volite, a to je period života kad sami treba da ukapirate stvari. To je ono što ja sad radim.

null

Kad je reč o X-Factoru, Demi priznaje da još uvek ne poznaje Britney Spears u dovoljnoj meri. “Kad sedimo za panelom i prenosimo poruke, dobro se zabavljamo. Tako da, znam je pomalo. Ipak, tek je upoznajem i volela bih da se jednog dana družimo i van kamere. Ali, znam da smo obe, super, super zauzete.”

14 KOMENTARA

  1. Ljudi Demi je predivna ženska je zgodna sam tako i tako i treba da se osjeća lijepo u svom tjelu . ima tjelo za deset tako da prvo pogledaj ju pa reci dal joj išta fali prelijepa je uvijk zna što treba porućiti tinejžerima i sviđa mi se to kod nje jer je posebna ;) <3 miley taylor selena i demi sve su predivne na svoj na čin … tako da tu se nema ništo loše reć .. <3 <3 <3

  2. nisam veliki fan demi,ali ona stvarno nije debela…ima predobru gradju….i sto je najbitnije dobro pjeva… :))) <3

  3. Nisam fan od demi al ovo sto je rekla  svaka joj cast lijepo je to sto je dala savjet nama….debela ne nikako ok ima malo butine vece  al nju se ne moze nazvati debelom… ;) 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.