358
Demi Lovato: Ne podnosim ljubomoru!

Demi Lovato: Ne podnosim ljubomoru!

358
SHARE

Demi Lovato

Demi Lovato trenutno uživa u samačkom životu, ali svom budućem momku poručuje kako od njega ne očekuje ljubomorne ispade.

“Ako pronađete nekog do kog vam je zaista stalo, nikad ne pokušavajte tu osobu da učinite ljubomornom, jer vam to neće doneti ništa dobro”, rekla je ona američkom magazinu OK! Demi uporno izbegava priču o svom ljubavnom životu, pa je kroz smeh objasnila da joj se trenutno najviše dopada – Mickey Mouse! “Ima nečeg u crnom i belom – tako je seksi”, poručila je.

Demi Lovato

Pevačicu ovih dana očekuje snimanje nove sezone X Factora a ona kaže da je jasno pokazala Simonu Cowellu da ga se ne plaši, zbog čega su njih dvoje sad u sjajnim odnosima. “On me ne plaši, kao što radi s većinom ljudi. Vidim kroz njegovu grubu spoljašnjost i znam da se tu krije dobar momak”, cvrkutala je Demi.

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

10 KOMENTARA

  1. @Bravo ne bi da upadam na vest koja nije o one directionu i miley,ali objavi ovohttp://www.atastars.rs/muzika/87294-dodela-2013-qmtv-video-music-awardsq-slavi-pesme-koje-su-obeleile-leto-uz-nastupe-miley-cyrus-i-robina-thickea-a-tu-je-i-posebno-pojavljivanje-grupe-one-direction ONE DIRECTION ce biti prezenteri na VMAs,a MILEY ce nastupati,verujem da mnoge zanima,a i LIAM je potvrdio. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.