190
Demi Lovato: Ne mogu sebe da gledam na televiziji!

Demi Lovato: Ne mogu sebe da gledam na televiziji!

190
SHARE

"The X Factor" Top 12 Finalists Revealed

Hrabra Demi Lovato priznaje kako se još uvek oporavlja od bulimije i anoreksije pa da je zbog toga uvek neodlučna kad treba da se pojavi pred kamerama.

“Još uvek je jako teško biti ispred kamere kad ste patili od poremećaja u ishrani, tako da još uvek ne gledam svoje epizode”, ispričala je Demi reporterima uoči nove epizode američkog X Factora. Ona isto tako ističe da će se i u budućnost predstavljati kao pevačica, jer i dalje misli kako nije trenutak da se vrati glumi. “Mislim da je pevanje moja glavna stvar”, kaže ona. “Možda povremeno snimim film, ako se pojavi prava uloga.”

"The X Factor" Top 12 Finalists Revealed

Demi ističe i kako je sigurna da danas ne bi bila živa da se nije suočila sa sopstvenim problemima. “Surova realnost kaže kako ne bih bila živa”, priča ona. “Ne bih napisala knjigu o svom oporavku niti bih bila sudija u X Factoru. U jednom trenutku niko nije mislio da ću se izvući. Ali ja danas dišem i srce mi kuca, zbog toga sam zahvalna.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

8 KOMENTARA

  1. Sto se Demu tice drago mi je da je ziva I stvarno jeste bila premrsava sada je zdravija I to sto ima vise kilograma neznaci da je debela……..Jer provalio neko osim mene da devojka koja drzi phon ima dlakave ruke…FUJJJ :(

  2. HAJDE LJUDI MOZEMO MI TO!!!!1D NAM TRAZI SLIKE DIRECTIONERA IZ SRBIJE,PISE VAM link to twitter.com  .EVO STA JE POLJSKA NA PRIMER URADILA link to twitter.com  . HAJDE,MORAMO DA IM PRIVUCEMO PAZNJU!!! ZOVITE SVE DIRECTIONERE ODMAH,NA JEDNO MESTO I SLIKAJTE SE I SALJITE!!!! OVO MORA DA USPE!!!!!! I SALJITE STVARI ZA 1DDAY!!!! HAJDE,POTRUDIMO SE DA DODJU,ON NAS NAJVISE ZAVISI!!!! @BRAVO,NAPISITE I VI NESTO O OVME,DA BI SVIMA SKRENULI PAZNJU!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.