218
Demi Lovato: “Naučila sam kako da kontrolišem i manipulišem svima”

Demi Lovato: “Naučila sam kako da kontrolišem i manipulišem svima”

218
SHARE

Demi Lovato kaže da je lagala prijatelje i kolege i znala kako da “kontroliše i manipuliše” njima, a sve da sakrila svoj poremećaj u ishrani.

Konkretno, ona kaže da je lagala kolege na snimanju Diznijeve TV serije “Sonny With a Chance” kako ne bi shvatili da se izgladnjuje. “Naučila sam kako da kontrolišem i manipulišem svima oko mene, tako da misle da sam OK. Otišla bih na snimanje i umesto da pojedem nešto, sredila bih nokte, odspavala, otišla u solarijum ili tako nešto…” rekla je za LA Times.

Međutim, sada je nakon svakog obroka neko od kolega i prijatelja proverava da bi video da li je zaista jela. Iako zna da joj to pomaže, Demi kaže da je sve to pomalo zastrašujuće.  “Ponekad pomislim ‘Volela bih da me ne posmatraju stalno'”, zaključila je.

3 KOMENTARA

  1. imati poremecaj ishrane je zaista gadno-znam iz vlastitog iskustva,sreca nisam imala nekih ozbiljnijih problema zbog toga….ali da sam ga imala,imala sam ga

  2. jako je slatka bas mi je drago sto se oporavila ali sad u novom broju bravo pise kao da selena nije bila tu pored nje a selena ne moze samo da misli na nju i nije imala vremena novi cd,film, novi decko ali sad kao pise ovo-ono kao bila je pored mene svo vrene malo je demi isfolirana msm volim je ali je tako selena forever

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.