162
Demi Lovato: Nadam se da će moj album pomoći ljudima

Demi Lovato: Nadam se da će moj album pomoći ljudima

162
SHARE

Demi Lovato otkrila je da se nada da će autobiografski stihovi u njenim novim pesmama pomoći mladima da se izbore sa svojim problemima.

Dok svi s nestrpljenjem čekamo 14. maj, kada će njen novi album biti konačno objavljen, Demi je otkrila da je snimanje za nju bila dobra terapija, na kojoj je usmerila svoja osećanja u iskrene i emotivne pesme, koje se odnose na njenu javnu borbu sa bulimijom i samopovređivanjem, zbog čega je 2010. godine završila u ustanovi za rehabilitaciju. Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Demi je rekla da se nada da će ove pesme pomoći drugima kao što su pomogle i njoj. “Na albumu ima mnogo veselih pesama koje su veoma zarazne i ne možete da ih izbacite iz glave, što je dobra stvar. Ali takođe imam i nekoliko veoma emotivnih pesama, u kojima otvoreno govorim o stvarima o kojima ranije nisam pričala. To je za mene velika stvar. Ako ne koristite svoju moć za dobre stvare, onda samo trošite tuđe i svoje vreme”, kazala je pevačica. Demi se nada da će upravo ti stihovi ohrabriti njene mlađe fanove.
Demi je u intervjuu komentarisala i svoje učešće u šouu X Factor, i tome kako se osećala kao najmađi sudija, pored “veterana” kao što su Britney Spears, Simon Cowell i L.A. Reid. “Preživela sam dosta toga dok sam bila veoma mlada i videla sam svet iz drugačije perspektive. Kao dece uvek sam se bolje slagala sa odraslima, i zato se osećam udobno i opušteno kada sedim u žiriju sa njima”, kaže Demi.

Autor: Life Content

6 KOMENTARA

  1. meni je iskreno “give your heart a brake”mng pomogla da ne prihvatam sve k srcu,i da se za svaku uvredu i losu rec nerviram i placem…nadam se da ce biti jos takvih pesama…<3

  2. To volim kod nje. Njenu iskrenost i zelju da pomogne drugima. Takvi ljudi su i odlicni muzicari, ali najbitnije je da znamo da ce Demi postati jedna divna osoba. Jedva cekam da cujem sta je sve spremila <3

  3. njene pjesme su tako inspirativne, i volim je bas zato sto ne pise samo o momcima. (unlike t.s) svi znamo ko je.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.