458
Demi Lovato: “Moji problemi su počeli kad sam imala tri godine”

Demi Lovato: “Moji problemi su počeli kad sam imala tri godine”

458
SHARE

Demi Lovato gostovala je u šou Katie Couric gde je govorila o borbi sa sopstvenim imidžom koju vodi svakog dana.

null

Pevačica je otkrila da problemi potiču iz njenog najranijeg detinjstva. “Sećam se kad sam imala 3 godine i trljala svojom rukom po stomaku i razmišljala ‘Pitam se hoće li ovo jednog dana biti ravno?'”, rekla je. Ona je ponovila i koliko je problema imala u školi jer su je u razredu nazivali debelom. “Uvek sam želela da me samo udare i završe s tim jer ono što su mi tad govorili me još uvek pogađa i pretvorilo me je u osobu kakva jesam sada.”

null

Voditeljka ju je podsetila i na incident kad je udarila jednu plesačicu u lice. “Tad stvarno nisam imala kontrolu nad emocijama”, odgovorila je. “Bila sam van kontrole i nema opravdanja za to ali to je definitivno pokazalo svima da mi je potrebna pomoć i mislim da sam dva dana kasnije otišla na lečenje.”

17 KOMENTARA

  1. Demi je moj idol. Bori se protiv maltretiranja,inspirise fanove da se zabavljaju ali trezni,bori se protiv poremecaja u ishrani i samopovredjivanja.Stvarno,koristi svoje greske da pomogne drugima da ih ne ponove,to je tako divno sa njene strane i zato je volim najvise… #Skyscraper

    • Devojka je i sama rekla da je izgubila kontrolu nad emocijama,i da za to nema opravdanja!!!A 2 ddana posle toga je otisla na lecenje.Sta se tripujes?

  2. OMG,kako su ljudi neobavesteni. Srbija i Crna Gora ne postoji od 2006. Pise da 1D dolaze u ”Belgrade Arena,Serbia and Montenegro”

  3. ja sam sa 4 godine tečno čitala, pa šta? možda se ne sjećam ničega, ali bih se sjećala takvih bitnih stvari.
    keep that in mind…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.