Start Stars Hot News! Demi Lovato: Los Anđeles mi je otvorio oči!

Demi Lovato: Los Anđeles mi je otvorio oči!

SHARE

D Lovato 07012013 F 1

Prelepa Demi Lovato vrlo je aktivna uoči premijere nove sezone X Factora, pa je tako ovih dana gostovala i na stranicama časopisa Fashion, gde je govorila o svojoj karijeri ali i problemima koji su ostavili posledice na njoj.

Demi ističe kako je za nju odlazak u Holivud bio velika promena. “Los Anđeles mi je otvorio oči! Shvatila sam da mi neznanje predstavlja problem. Nisam bila iskrena prema načinu na koji sam živela. Pretvarala sam se da sam uzor tokom dana a onda sam noću bila divlja.” Ona kaže i kako je mnogo naučila radeći u X Factoru. “Zbog šoua sam postala žešći kritičar ali i osoba koja više saoseća sa drugima. Sad mnogo bolje razumem umetnike. Ono što ljudi ne vide jeste kad iza scene plačem sa određenim takmičarima. Par puta morala sam da odem jer sam bila previše emotivna. To vam nikad ne prikazuju.”

D Lovato 07012013 F 2

Demi ističe da danas ima mnogo više poverenja u sebe, ali i pored toga oseća posledice toga što su je drugi maltretirali tokom odrastanja. “Sećam se svake reči koje su mi govorili. Prošle noći sam zbog toga imala noćne more…to su samo ružne reči koje su me povređivale i rušile mi samopouzdanje. Nekad sam se jako plašila siledžija.”

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR