499
Demi Lovato: “Jako sam zahvalna što je Niall Horan deo mog života”...

Demi Lovato: “Jako sam zahvalna što je Niall Horan deo mog života” (video)

499
SHARE

Iako Demi poriče da između njen i pevača grupe One Direction postoji nešto više od prijateljstva, ipak kaže da za Nialla postoji posebno mesto u njenom srcu.

[youtube R9cZM6m7CqY]

“Pa, mi smo u stvari postali zaista bliski prijatelji i znate da sam jako zahvalna što imam nekog ko me podržava u svim aspketima”, rekla je Demi za MuchMusic. “Znate, ako imam potrebu da pričam s nekim, on je tu za mene. Ali ne, nismo u vezi. Sama sam.”

dl002

Demi je indirektno poručila kako ne želi da slomi srce Niallu, jer trenutno nije spremna na vezu. “Ne bi bilo fer prema bilo kome da se zabavljam s njim, jer ne bih mogla da mu posvetim moju pažnju. Nikad nisam bila singl više od par meseci. Zato sad eksperimentišem i zaista pokušavam da upoznam sebe i radim ono što je najbolje za mene kao osobu ali i ženu.”

88 KOMENTARA

  1. Hvala tebi Demi, što si ti postala dio mog “ČUDNOG'” života!!! Jer zahvaljujući tebi sam shvatila mnoge stvari! Volim te! STAY STRONG DEMI! LOVE U! <3 <3 <3

  2. Ako kaze da trenutno nije spremna za vezu, ok. Ali verujem da ce Niall i ona polako poceti da se zaljubljuju jedno u drugo (ako vec nisu) sto ce dovesti do veze. Zelim im sve najbolje, u svakom slucaju!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.