353
Demi Lovato izbegava filmske uloge zbog problema sa težinom i tetovažama

Demi Lovato izbegava filmske uloge zbog problema sa težinom i tetovažama

353
SHARE

Mlada glumica ne želi da nastavi sa svojom karijerom na filmu jer veruje da bi njena “mentalna nestabilnost” mogla da se pojača ako bi bila pod pritiskom rada na setu.

null

Demi je 2010. godine otišla na kliniku za rehabilitaciju kako bi se izborila s raznim problemima među kojima su poremećaj u ishrani, depresija i samopovređivanje. Ona je otvoreno govorila o svojim problemima i radi sve što može kako bi se izborila s njima.

Za britanski You časopis, ona je rekla: “Znam da ću možda biti mentalno nestabilna kad se vratim ispred kamere, nemam dovoljno samopouzdanja”.

null

“Kamera dodaje oko 5 kilograma i osećam da trenutno imam previše tetovaža da bih mogla da se vratim na ekran.  Želim da ponovo glumim ako pronađu način da pokriju moje tetovaže i jednog dana bih želela da budem poštovana kao glumica”.

14 KOMENTARA

  1. Koliko Angelina Jolie i Megan Fox imaju tetovaza,ali snimaju filmove….
    A Demi je bolja pevacica nego glumica,neka nastavi sa pevanjem,dobre joj ide…. :D

  2. Sta je debela,a jos nece ni da glumi,sta se folira vise.Skoro svaka zvezda ima po jednu tetovazu pa nesere toliko koliko ona.

  3. jaoo dokle ce vise o tome…to je proslost covece treba vec jednom da zaboravi na to..ceo svet zna njen problem jbt..popularna ima lepe pesme,mocan glas,lepa je…i jos tripuje da je debela…zasto vec jednom ne prestane da prica o njenim problemima u ishrani nije jedina siguno koja zeli da bude mrsava!!!! i ima problem kao ona!!!jao demi samo da mogu da pricam sa tobom snimala bi filmove i te kako :DD xDD…teraj napred znam da nije tesko ali potrudi se :///

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.