Start Stars Hot News! Demi Lovato: Incidenti na koncertu u Londonu

Demi Lovato: Incidenti na koncertu u Londonu

SHARE

demi lovato

Demi Lovato imala je nastup u petak uveče u Londonu, ali nije sve išlo kao što je planirano, pošto je ovaj koncert obeležilo nekoliko incidenata.

Sve je počelo još pre nekoliko dana, kada su se delile karte za ovaj nastup. Iako su organizatori upozorili fanove da ne kampuju ispred mesta gde su se delile besplatne karte, grupa njih je to ipak uradila i provela noć ispred blagajni. To je izazvalo negodovanje onih koji su došli na vreme, u 10 sati, kako je navedeno u najavi koncerta, zbog čega su izgubili priliku da dobiju ulaznice, kojih je bilo samo 500. Zbog toga su brojni fanovi putem medija izrazili svoje nezadovoljstvo i požalili se na organizatore što su oni koji su prekršili pravila ipak dobili priliku da čuju Demi uživo. “Nije u redu što smo uradili upravo ono što su organizatori tražili od nas, a onda nismo bili nagrađeni za to”, rekla je 16-godišnja obožavateljka Jamie-Leigh.

demi l

Ovo nije bio kraj propusta u organizaciji, pošto je dvorana Porčester, u kojoj je koncert održan, izgleda bila premala za sve koji su došli na koncert. Vladala je velika gužva, a nekoliko ljudi se čak onesvestilo, zbog čega se pojavila i hitna pomoć. Demi još uvek nije izdala zvanično saopštenje povodom ovih incidenata.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR