155
Demi Lovato: Imam problema, ali srećna sam u svojoj koži!

Demi Lovato: Imam problema, ali srećna sam u svojoj koži!

155
SHARE

Exclusive... Demi Lovato Performing Live At The Microsoft Store Opening In Burlington

Demi Lovato ispričala je novinarima kako je sad srećna u svom trelu i da ne želi delo manekenke, jer želi da izgleda kao prava osoba pred svojim fanovima.

Pevačica kaže kako je svesna toga da njeno telo ne izgleda savršeno, ali da ne želi da rizikuje svoje zdravlje kako bi bila mršava. “Nema telo nekog modela ili Barbie”, kaže Demi. “Za mene je glavna stvar da budem stvarna osoba pred fanovima. Imam problema, ali srećna sam u svojoj koži. Ne želim da rizikujem svoje mentlano zdravlje kako bih imala savršeno telo”, istakla je ona.”

Demi ističe i kako joj iskrenost pomaže da se oseća bolje, umesto da čuva u sebi ono što je muči. “Morate biti iskreni prema ljudima oko vas”, poručila je ona. “Morate biti iskreni i prema sebi. Kad imate loš dan, budite u fazonu ‘Ne želim da pričam o tome, ali potrebno da skinem taj teret sa sebe.’ Ukoliko imate tajni, zbog njih ćete se razboleti.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

6 KOMENTARA

  1. Njen izbor,samo ja mislim da ne moras da rizikujes zdravlje da bi smrsao,mozes jednostavno da pocnes da se bavis sportom,i da se zdravije hranis.

  2. N epostoji bolja osobe od nje…
    Ni Selena ni Taylor ni One Direction ne moze zameniti tako divnu osobu kao sto je ona…
    Znam je samo po nekoliko pesama ali i po serijama i po filmovima ali znam stosta o njoj…
    <333333333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.