579
Demi Lovato: “Imala sam nervni slom”

Demi Lovato: “Imala sam nervni slom”

579
SHARE

Glumica Demi Lovato je shvatila da joj očajnički treba pomoć tek kada su joj u pomoć priskočili roditelji.

Diznijeva zvezda prekinula je svoju turneju sa braćom Jonas krajem prošle godine i prijavila se na rehabilitaciju kako bi lečila svoje “emocionalne i psihičke probleme”.

Ona je za magazin Seventeen ovih dana pričala o svemu što joj se dešavalo.

“Imala sam nervni slom…stvarno sam bila grozna. Moji roditelji i menadžer su mi prišli i rekli da mi je neophodna pomoć. Želela sam da se oslobodim demona u sebi. Želela sam da ponovo počnem život.”

Ona je apelovala na sve mlade s sličnim problemima da o tome pričaju sa svojim najbližima. Nastavila je: “Ako prolazite kroz mračan period, obratite se porodici i najbližim prijateljima. Ne stavljajte sebe u opasnost. Jako je važno da izrazite svoja osećanja ali nikada nemojte da povređujete svoje telo, jer vaše telo je sveto”.

7 KOMENTARA

  1. Mnogo mi je zao sta demi prezivljava.Mnogooo je slatka na 1 i 2 slici!!!A Joe Jonasa mrzim raskinuo je sa Demi preko bedne SMS poruke!!!Za njim je sekla vene koliko ga je volela.Ne zasluzuje te taj bednik!!!

  2. Bas mi je zao kroz sta sve prozivljava…stvarno Joe Jonas je nije vredan..sad sam cula da je raskinuo i sa Ashley,pre sam ga volela,ali sada nee! Demi sve ce biti dobro,jer te taj glupan ne zasluzuje! :)

  3. jadna demi… ako nista drugo, iz ovoga je bar izasla jaca…a i cenim to sto nije pocela da se drogira il tako nesto nego je potrazila pomoc na vreme i resila svoje probleme :)

    a sto se tice joa, ma taylor swift je carica kako ga je spustila preko pesme… tako mu i treba…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.