478
Demi Lovato ignoriše novi film Selene Gomez!

Demi Lovato ignoriše novi film Selene Gomez!

478
SHARE

2013 FOX Upfront Presentation Red Carpet Event

Demi Lovato uvek je velika podrška Seleni Gomez, ali ipak kaže kako ne želi da pogleda njen film “Buntovnice”, jer je u strahu da bi nakon toga ponovo mogla da se okrene lošim stvarima.

Kao što znamo, Demi je zbog raznih problema bila na rehabilitaciji, a kaže kako još uvek nedovoljno veruje sebi, pa joj se čini da je najbolje da preskoči “Buntovnice.” “Nisam ga gledala, čula sam da u njemu ima mnogo ispijanja alkoholnih pića i uzimanja droge. Koliko god želela da ga vidim, jednostavno se bojim da bi on kod mene aktivirao nešto što nije potrebno. Jednostavno moram da se klonim takvih filmova, zabava i klubova”, objasnila je Demi. Sigurni smo da se Sel neće naljutiti!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

24 KOMENTARA

 1. Ma nece se Sel naljutiti naravno .. One su obe duse od coveka i vec je svima jasno da su veoma bliske prijateljice :D PUUUUUUUUUNO IHH VOLIM OBE !!
  Selena <3<3<3
  Demi <3<3<3

 2. @helena cim sam videla tvoj komentar otisla sam na lets talk.Dobar sajt.A inace Demi je super i meni taj film nije nesto.Izvinite Selenatori.

 3. Film je užas, Selena se pojavljuje u polovini filma, tada je film ono, ok, ali ovo ostalo može da se skrati u 5 minuta, fuuuj je film, mislim, nisam se zgadila, ali je majke mi retardiran, Selena je glavna samo zato što ima najviše fanova pa da ih privuče. Ona je pokazala samo jednom srednji prst, izgovorila jednu psovku, drogirala se jednom i pušila i to je to. Znam da je većina vas gledala film ali ovo je moje mišljenje o njemu, za onog ko nije pogledao, ne preporučujem. :D

 4. Njena odluka i to svi treba da postuju.Ako je vec imala problema onda neka ga preskoci,sel se nece ljutiti..ja ga nisam gledala,ne mogu da ga nadjem ni na jednom sajtu.Neka mi neko da link (ko je gledao) ako moze.

 5. Demi, ti se cuvaj, to je najbitnije, niko se nece naljutiti <3 "Spring Breakers" ja bas naisao na lose komentare, pogotovo sad kad gledam… Iako i sama sumjnam u kvalitet filma, moram da ga pogledam jer je Selena u njemu. Moram da vidim tu njenu buntovnu stranu ;) Simpatisem i Ash i Nessu, ali ipak, jedini razlog sto me interesuje film jeste SELENA <3

 6. Gledala sam film, realno nije  toliko loš koliko govorite.Možda jednostavno niste navikli na tu Seleninu stranu ;)
  Ali opet ne mogu reci da je kvalitetan i necu nikom preporučit da fa gleda xD

 7. Naravno da se Sel nece naljutiti.Ona je jako dobra,a i ta uloga nije za Selenu…Mislim nisam gledala film ali sam pogledala najavu..
  DELENA♥♥♥

 8. Naravno da se Selena nece ljutiti na Demi.Jer je Demi njena najbolja drugarica.. <333333333333333333333333333333333333333333333
  DELENA <333333333333333333333333333333333333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.