Start Stars Hot News! Demi Lovato i Simon Cowell: Svađa u X Factoru

Demi Lovato i Simon Cowell: Svađa u X Factoru

SHARE

Tokom sinoćne šoua za talente X Factor članovi žirija Demi Lovato i Simon Cowell nekoliko puta su razmenjivali uvrede na račun jedno drugoga, pa su nastupi finalista bili u senci njihove svađe.

Sve je počelo kada je Demi pohvalila jednog od takmičara Tatea Stivensa na tome što je posvetio pesmu svojoj supruzi. “Mislim da je sjajno što svaku pesmu posvećuješ svojoj ženi. Jednog dana kada se udam, želim da imam muža koji će me voleti onoliko koliko ti voliš svoju ženu, ona je veoma srećna devojka.” Na njen komentar, Simon je odgovorio: “Teško da ćeš to postići.” Demi je odgovorila: “Ja ću bar jednog dana biti udata”, na šta je Simon odgovorio svojoj koleginici: “Ja ću se možda oženiti jednog dana. Zar ti misliš da neću?”

Sa ljubavnih tema njihova rasprava je ubrzo prešla na pitanje muzičkog talenta, nakon nastupa benda Emblem 3, kada Demi nije bio jasan izbor pesme koju im je Simon zadao: “Prosto ne razumem šta vam Simon radi. Iz nedelje u nedelju, znam da ćete samo stajati jedni pored drugih i pevati. Ali, publici ćete se dopasti jer dobro izgledate. Mislim da uopšte niste originalni.” Simonu se nisu svidele Demine kritike: “Demi, to što me kritikuješ jer sam uradio loš posao je jako ironično.” Demi nije htela dapopusti, pa je odgovorila: “Ja sam 20-godišnja devojka i mislim da su ovi momci izgubili originalnost.” Ali, ni Simon nije hteo da odustane. “Da, ti znap da sam prodao preko 30 miliona ploča, dušo.”

S obzirom da netrepeljivost između Simona i Demi traje već neko vreme, nema sumnje da ovo nije kraj njihove rasprave.

OSTAVI KOMENTAR