220
Demi Lovato i Simon Cowell: Svađa u X Factoru

Demi Lovato i Simon Cowell: Svađa u X Factoru

220
SHARE

Tokom sinoćne šoua za talente X Factor članovi žirija Demi Lovato i Simon Cowell nekoliko puta su razmenjivali uvrede na račun jedno drugoga, pa su nastupi finalista bili u senci njihove svađe.

Sve je počelo kada je Demi pohvalila jednog od takmičara Tatea Stivensa na tome što je posvetio pesmu svojoj supruzi. “Mislim da je sjajno što svaku pesmu posvećuješ svojoj ženi. Jednog dana kada se udam, želim da imam muža koji će me voleti onoliko koliko ti voliš svoju ženu, ona je veoma srećna devojka.” Na njen komentar, Simon je odgovorio: “Teško da ćeš to postići.” Demi je odgovorila: “Ja ću bar jednog dana biti udata”, na šta je Simon odgovorio svojoj koleginici: “Ja ću se možda oženiti jednog dana. Zar ti misliš da neću?”

Sa ljubavnih tema njihova rasprava je ubrzo prešla na pitanje muzičkog talenta, nakon nastupa benda Emblem 3, kada Demi nije bio jasan izbor pesme koju im je Simon zadao: “Prosto ne razumem šta vam Simon radi. Iz nedelje u nedelju, znam da ćete samo stajati jedni pored drugih i pevati. Ali, publici ćete se dopasti jer dobro izgledate. Mislim da uopšte niste originalni.” Simonu se nisu svidele Demine kritike: “Demi, to što me kritikuješ jer sam uradio loš posao je jako ironično.” Demi nije htela dapopusti, pa je odgovorila: “Ja sam 20-godišnja devojka i mislim da su ovi momci izgubili originalnost.” Ali, ni Simon nije hteo da odustane. “Da, ti znap da sam prodao preko 30 miliona ploča, dušo.”

S obzirom da netrepeljivost između Simona i Demi traje već neko vreme, nema sumnje da ovo nije kraj njihove rasprave.

11 KOMENTARA

  1. Simon misli da svakome moze spustiti kako sto je to radio prije nekim zirijima , al Demi se neda i odgovori na svaki njegov glup komentar ;)

  2. meni je simon kralj!jeste malo okrutan,ali je svakako pravedan i duhovit..i demi nema pravo da kritikuje njegov nacin odabira pjesama,jer su sigurno mnogo bolje nego one koje ona izabere (svi znamo kako prodju oni kojima je ona mentorka,i kakv uzas od njih napravi),ona previse  mudruje.ali je svejedno volim <3

    • Svako ima pravo da kaze sta mu se ne svidja kod pesme ili nekog izvodjaca, pa tako i Demi. Ona je iskazala svoje misljenje i to je potpuno okej, mlada je i zna sta ce se dopasti mladoj publici koja to slusa. Ona ima samo 20 godina, ali iza sebe je napravila veliku karijeru. Ne znamo svi, to si verovatno ti sam/a sebi uvrteo/la u glavi. Ako volis Demi, zasto si sve ovo reko/la protiv nje? ;** 

  3. da Demi odgovori na svaki njegov komentar, ali koliko će još dugo to raditi?
    naravno da više volim Demi, ali previše se opušta i odgovara mu, može li ga nekad malo iskulirat’, obit’ će joj se od glavu, a mi svakako to ne želimo..

  4. HAHAHAH Demi je mng nekulturna prema Simonu,uvek ga prekida i vredja!! Ipak on moze otac da joj bude…trb bar malo postovanja da mu pokaze

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.