850
Demi Lovato i Niall sve bliži vezi: Ko će načiniti prvi korak?

Demi Lovato i Niall sve bliži vezi: Ko će načiniti prvi korak?

850
SHARE

Dvoje mladih pevača i ranije su povezivani, ali kao da niko od njih dvoje nije imao hrabrosti da načini prvi korak. Ipak, izgleda da su varnice ponovo zaiskrile među njima.

null

Demi je tako uradila intervju za HollywoodLife, gde je potvrdila da joj je član One Direction vrlo drag: “Ljubila bih Nialla”, navodno je rekla. “Pomalo sam zaljubljena u njega. Volim Nialla, tako je sladak. Čula sam da je sladak, pravi je slatkiš!”

null

Ipak, Demi nije jedina koja pokazuje inicijativu. One Direction nedavno je gostovao u šou ETalk gde su im pokazivane slike raznih slavnih ličnost, a zadatak momaka bio je da odrede ko bi se od članova benda zabavljao sa njom. Kad se pojavila slika Demi, Niall je odmah pokazao na sebe rekavši da bi 100% izlazio s pevačicom, za šta je dobio podršku ostatka benda. Demi i Niall – kako vam se čini ta kombinacija?

FOTO: SIPA

33 KOMENTARA

  1. Pa,bilo bi mi malo cudno, posto je dugo bio solo. Ali sto da ne,ona je bas divna i sva mi je nekako slatka kao i Niall… :)

  2. Bili bi baš slatki,ali bi ta veza bila pogubna za Demino psihičko stanje.I ovako joj šalje hejterei svakave stvari,a ovako bi ej još više cura mrzilo.

  3. LOVEYOUMILEY- Previse lepa za njega… Onda kazes da je on ruzan??? Stvarno ne razumem ljude…. I mislim da bi bili presladak par, on se njoj svidja, ona se njemu svidja…. I gde je problem??? ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.