257
Demi Lovato i Miley Cyrus u borbi za mesto sudije u X...

Demi Lovato i Miley Cyrus u borbi za mesto sudije u X Factoru

257
SHARE

Ranije ove nedelje pojavile su se informacije kako su Demi Lovato, Miley Cyrus pa čak i Avril Lavigne u konkurenciji za mesto u popularnom šou.

null

Ipak, kako se čini, Demi je favoritkinja da se pridruži Simonu Cowellu, LA Reidu i po svemu sudeći, Britney Spears. Američki mediji navode kako će ona ugrabiti to mesto Miley ispred nosa, ali njen predstavnik za štampu ne želi ništa da odgovori na tu temu.

null

Ipak, lepa 19-godišnjakinja je za MTV rekla kako bi za nju to bilo ostvarenje sna. “Da, nikad nisam razmišljala o tome, ali mislim da bi to bilo neverovatno, to bi bilo ostvarenje sna.” Kad je upitana na koji način bi sudila učesnicima, rekla je: “Moglo bi biti teško, ali mislim da moram dati svoje iskreno mišljenje i radim svoj posao sudije. Ako su loši, moram im to reći u lice, a ako su dobri, nahvaliću ih.” Da li vam se Demi čini kao dobar izbor za sudiju ili mislite da bi šou bio interesantniji s Miley?

21 KOMENTARA

  1. za mene su obadve super pevacice,a jos bolje je to sto su to potpuno dva razlicita glasa i njihova muzika je potpuno razlicita …:D demi ima prelep glas,ali nekako mi je Majlin specificniji vise mi se svidja,ja volim glasove kao sto imaju Miley i Chrstina Aquilera  i Adele..:) :)) Miley Smiley! :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.