Start Stars Hot News! Demi Lovato: “Činila sam greške tokom X Factora”

Demi Lovato: “Činila sam greške tokom X Factora”

SHARE

null

Svi takmičari kojima je Demi Lovato bila mentor već su ispali iz X Factora, a ona priznaje da je činila greške iako se trudila da svoj posao obavlja najbolje što može.

CeCe Frey ispala je prošle noći kao četvrti i poslednji kandidat iz Demine grupe. Govoreći za MTV News nakon šoua, Demi je rekla: “CeCe je otišla kući a ja sam zaista, zaista tužna. Razočarenje je što više ljudi nije stalo uz nju jer znam da ima veliku bazu fanova. Nije ovo poslednje što ćete videti od nje. “Još više sam tužna što je otišla jer osećam da sam razvila sjajno prijateljstvo s njom i zaista brinem o njoj kao osobi. Krivo mi je posebno jer nisam želela da se oprostim od nje.”

null

Upitana da li bi učinila nešto drugačije kad bi imala drugu priliku, pevačica je rekla: “Kad pogledam unazad, mislim da sam trebala da više pažnje posvetim početnim audicijama umesto da mislim kako će sve biti u redu na kraju. Mislim da sam definitivno pravila greške ali sam radila najbolje što sam mogla, ništa drugo ne bih mogla bolje.” Demi kaže da ne zna hoće li se vratiti sledeće godine. “Ako se vratim sledeće godine biće to drugačija situacija, nikad ne znate šta se može desiti”, konstatovala je.

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR