374
Demi Lovato brine za svoju prijateljicu Miley Cyrus

Demi Lovato brine za svoju prijateljicu Miley Cyrus

374
SHARE

DemiLovato_120513

Demi Lovato i Miley Cyrus važe za jako dobre drugarice, ali njihovi stavovi vezani za izlaske drastično se razlikuju.

Dok sa jedne strane nakon izlaska s rehabilitacije Demi živi izuzetno zdravo i izbegava kasne noćne izlaske, situacija sa Miley potpuno je obrnuta – nju često viđamo po klubovima a ona i ne skriva da koristi droge poput marihuane. “Ona zna šta ja mislim o izlascima”, rekla je Demi u razgovoru za MTV News. “Volim je beskonačno i uvek joj kažem, ‘Budi pažljiva’ a ona mi odgovori ‘Čoveče, kuliram samo. Biću u redu.’ Ali meni je toliko stalo do nje i uvek brinem, mada je ona OK. Ima zdravu glavu na ramenima.” Demi kaže da joj se dopada Mileyina pesma “We Can’t Stop”, koja je do sad postala veliki hit. “Mislim da je ‘We Can’t Stop’ sjajan. Mislim da je to dobra pesma…To je pesma o ljudima koji se zabavljaju a ako se ljudima dopada, onda je to sjajno.”

Autor: Life Content

16 KOMENTARA

  1. inace Demi ne hejtuje Miley.procitala sam ovaj intervju i ona je hvali,i prica o tome kako ona zna sta radi,i da je podrzava.Bravo ne pokusavaj da stvoris neku svadju.

  2. Iskreno, sa današnje muzičke scene od mladih jedna od najboljih osoba je zaista Demi Lovato. Mislim da je zaista dobra u duši, a i mnogo je volim zbog toga što ona ne mora da se skina i biva skoro gola, i da se mijenja da bi bila popularna, kod nje je talenat u prvom planu.  ;) ♥ #ProundLovatic

    Bravo, nemoj da te pogađaju ovi negativni komentari, ja mislim da si super i da treba ovako da nastaviš, obožavam te! 

  3. i treba da korigujete kad sve pogresno pisete.i je l’ mozete konacno da objavite ovaj video http://www.youtube.com/watch?v=uPOUgobWTT0 .vrlo je zabavan,slatko sam se ismejala,a i channing je postao vrlo popularan.uostalom u njemu se pojavljuju mnoge zvezde,ukljucujuci i Miley koju vrlo cesto pominjete.

  4. Lepo je što među njima i dalje postoji to prijateljstvo,poštovanje i međusobna ljubav iako je svaka krenula svojim putem. Demi, kao i svaka dobra prijateljica tu je da da savet i samo želi najbolje i za Majli i Selenu. Jeste da je Majli malo poblesavila u poslednje vreme, ali We Cant Stop mi je odlična i dens pesma. :) Ovaj trio i to Dizni prijateljstvo trajaće još dugo sigurno.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.