191
Demi Lovato: Ako ste ranjivi, ne znači da ste slabi!

Demi Lovato: Ako ste ranjivi, ne znači da ste slabi!

191
SHARE

Demi Lovato

Demi Lovato gostuje u novom izdanju časopisa Seventeen gde je govorila o tome kako se fokusira na budućnost ali i ističe da ne misli da je osoba slaba ako je ranjiva.

Demi Lovato

“Nekad je život kao jedna velika trka, a vi stalno pokušavate da održite tempo”, objašnjava Demi. “Kad se osećam preplavljeno, odmorim par minuta i podsetim se toga da imam jedino sadašnjicu.” Govoreći o svojim emocijama, Demi je poručila: “Iz snage možda dolazi samopouzdanje, ali ranjivost nije slabost. Nemojte se truditi da izgledate savršeno na površini – time što delim sa ljudima svoje probleme, uspevam da pomognem i drugima.”

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

6 KOMENTARA

  1. Svaka čast, Demi! Stv. je upravu i ona je definitivno jedan od najboljih uzora svim osobama kad je upitanju živootne teškoće… Samo tako nastavil..
    #StayStrong

  2. Znači,malo je reći da je ja obožavam.Neverovatno je koliko ona snage može da da ljudima,između ostalog i meni.Ona je razlog zašto sam ja još uvek ovde :’) #LovaticForever

  3. izvnite ali da li neko zna je mmlp2 eminemov posledji album to sam protilala na twitteru moze limi neko bravo mozete li mi vi reci please samo da nije istina

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.