916
Demi i Selena više nisu najbolje prijateljice?

Demi i Selena više nisu najbolje prijateljice?

916
SHARE

Demi Lovato uradila je intervju za časopis Self u kome se dotakla i svog prijateljstva sa Selenom Gomez, a jasno je da odnosi između njih više nisu kao nekad.

null

“Selena i ja nismo više bliske kao nekad, ali uvek će imati mesto u mom srcu.” Dve devojke bile su najbolje prijateljice skoro čitavog života, ali izgleda da su zbog brojnih obaveza njihovi odnosi zahladneli.

null

Govoreći o svojoj odgornosti kao idola mladih devojaka, ona je rekla: “Kad sam bila mlađa, bilo je moderno biti jako mršav i niko nije pričao o poremećajima u ishrani. Želim da poručim devojkama da je OK kad odrastaju i njihovo telo se menja. Želim da im kažem da određene stvari koje rade kako bi izgubile na težini mogu biti jako opasne po život.”

31 KOMENTARA

  1. Ja volim selly i demi i one se vjerovatno ne mogu druziti kao prije zbog obaveza ali to ne znaci da ce prestati biti BFF. <3 Selly :D

  2. jesu BFF ali nisu toliko bliske kao pre zbog OBAVEZA!!!@Smiler and Belieber jadna ti,hoces da Miley bude sa Justinom,a on je sa Selenom,hoces da Demi i Miley budu naj prijateljice a u stvari su SeLL I DEMI BFF!hahhahahahahahhah meni je jako smesno!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.