473
Demi i Britney: Zbližavanje vrištanjem

Demi i Britney: Zbližavanje vrištanjem

473
SHARE

Dve devojke bile su u Severnoj Karolini kad je ovu američku državu pogodila žestoka oluja, a njih dve bile su potpuno preplašene!

Photobucket

Kako prenosi Mail Online, grom je udario u jedan od kamiona sa opremom što je dovelo i do nestanka struje u dvorani gde se održavala audicija. Otkrivajući da je snimanje šoua bilo prekinuto, jedan izvor otkriva: “Snimanje je počelo sat vremena nakon što je kamion udario grom. Ipak, ono je ponovo prekinuto jer je grom udario u nešto drugo. Buka je bila tolika da su Britney Demi i publika vrištali. Audicija je kasnije nastavljena ali trebalo je mnogo vremena da se sve dovede u red.”

10 KOMENTARA

  1. pa kad vas je strah onda zagrlite neku osobu koja vam je bliska kako bi se osječale sigurno, tako su i njih dvije jako bliske inaće pa kad je zagrmilo preplašene su jedna kraj druge našle sigurnost :DD
    awww britney je baš duša slatka, trebala je meni doć da je ja utješim :DD <3

  2. pa gdje one zive? zar nikada nisu vidjele grmljavinu i oluju ? o.O ja obozavam obje,ali ne vidim razlog za toliko vristanje ! dovoljno je bilo sto je publika vristala a njih dvije su trebale,kao njihovi idoli i velike zvijezde, ostati pribrane i objasniti im da nestanak struje nije nikakav fenomen i nista toliko strasno..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.