126
Demi i Ashton na strogoj detoks-dijeti

Demi i Ashton na strogoj detoks-dijeti

126
SHARE

Demi Moore (47) i Ashton Kutcher (32) objavili su celom svetu preko svojih Twitter profila kako kreću na strogu detoks-dijetu, tzv. Master Cleanse (veliko čišćenje). Ashton se ujedno požalio kako mu već nedostaju pivo i šnicle.

Izgledaju sasvim zdravo, a nisu ni debeli. Šta će im onda tako stroga detoks-dijeta, ne znamo. Verovatno je reč o još jednoj mušici iz zvezdanog sveta. Ta dijeta je zaista surova, sprovodi se nekoliko dana i sastoji se isključivo od konzumiranja koktela koji sadrži vodu, limun i javorov sirup.

Isti ovaj detoks-program prošla je navodno i Beyonce kada je trebala da izgubi nekoliko kilograma za film „Dreamgirls”.  Demi ističe kako njen cilj nije gubljenje kilograma, već zdravlje. „Master Cleanse navodno vrlo učinkovito eliminira toksine te umanjuje želju za nezdravom hranom.”, napisala je Demi na Twitteru.

5 KOMENTARA

  1. Sta hoce vise ova iskompleksirana baba?udala se za mladog coveka,pa sad crkava i radice sta bilo samo da ostane mlada…alo zeno shvati vec jednom:STA GOD RADILA,OSTARICES KAO I SVI MI,NIJEDAN DOKTOR NI DIJETA TI NECE POMOCI!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.