138
Demantovano: Taylor Swift nije vređala Miley Cyrus!

Demantovano: Taylor Swift nije vređala Miley Cyrus!

138
SHARE

LA: 40th Anniversary American Music Awards - Arrivals

Iako odavno važe za dobre prijateljice, američki mediji preneli su informaciju kako je Taylor Swift vređala Miley Cyrus tokom njenog nastupa na MTV VMA, ali to je sad demantovano.

Kako je preneo časopis Life & Style, Taylor je bila šokirana nastupom Miley pa ga je nazvala grotesknim i odvratnim. Ipak, izvori za Gossip Cop tvrde kako to nije istina i da je to lako i dokazati. “Praktično biste morali da se derete na nekog kako bi vas čuo šta pričate”, prenosi insajder. “Priča da je bilo ko čuo takve reči Taylor je u najboljem slučaju malo verovatna.” Dve slavne devojke u poslednje vreme se ne viđaju, ali očigledno poštuju jedna drugu!

Autor: Life Content
FOTO: FAME

5 KOMENTARA

  1. Glupost. Sigurna sam da joj se nije svidio nastup jer je twerking nesto sto ona prezire ali je plesala i pjevala i jednostavno je ispostovala u potpunosti a nije morala nakon svega i dokazala njenu vecinu kao covjeka i ovu su najobicnije medijske lazi. I bas je lijepa na ovoj slici ^_^ I Wrecking ball je najbolja pjesma na albumu a ostatak mora da mi jos slegne. Bas je promijenila svoj muzicki pravac u potpunosti. xD 

  2. bravo napisite da je eminem izbacio listu pjesama za novi album..ima novu pjesmu  s rihannom cetvrta po redu zove se monster jedva cekam da izadjem voljela bih da snime spot.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.