315
Demantovano! Robert Pattinson i Kristen Stewart još uvek zajedno

Demantovano! Robert Pattinson i Kristen Stewart još uvek zajedno

315
SHARE

null

Ovih dana pojavilo se bezbroj informacija koje govore kako se slavni par definitivno rastao, ali jedan insajder kaže da ti navodi nemaju veze s istinom.

null

The Sun je prvi preneo informaciju kako je Rob definitivno odlučio da okonča njihovu vezu kao i da baš zbog toga Kristen nije bila njegova pratilja na dodeli Zlatnih globusa. Ipak, jedan izvor blizak paru za Gossip Cop prenosi kako u tim navodima nema istine i da su odnosi između Roba i Kristen i dalje odlični. Sajt navodi i kako Kristen nije ni planirala odlazak na ovaj događaj jer svi znamo da se na crvenom tepihu Rob i Kristen uvek pojavljuju sami, osim kad je reč o premijeri “Twilight” filmova.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. +2 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Love you:Miley Cyrus,Demi Lovato,One Direction,Justin Bieber,Justice Crew,Little Mix,Nicki Minaj,Drake,Lil Wayne,Rihanna,Chis Brown,Pitbull,Jessie J,Jennifer Lopez,Fun,David Guetta,No Doubt,The Twilight Saga

    ALEEEEEEEE <33333333

  2. prelepa je na slici, zavidim joj  —_—  :)  inace bs lepo, divan su par, msm jeste da ga je ona varala, ali nekako bas idu zajedno

  3. Onaj film joj bas pridtaje izgleda ko pravi vampir tako je blijeda i haljine joj uopce ne stoje dobro neka se ona drzi svojih hlaca.
    Ha,ha,ha,ha,

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.