477
Demantovano: Nina Dobrev i Ian Somerhalder nisu vereni!

Demantovano: Nina Dobrev i Ian Somerhalder nisu vereni!

477
SHARE

null

Nina Dobrev se pojavila na jednom događaju u sredu a na svojoj ruci imala je novi prsten, pa su mnogi pomislili da se verila za Iana.

Poznati bloger Perez Hilton čak je objavio: “Ovo znači samo jednu stvari…VERILA SE ZA IANA SOMERHALDERA”, napisao je on. Da bi dokazao svoju teoriju, on je dodao. “Prvo, zvezda ‘Vampirskih dnevnika’ NIKAD ne nosi prsten na tom prstu! Drugo, bio joj je rođendan, što je pravo vreme da upitate damu želi li da se uda za vas. Treće, stvarno sija, kao dijamant. Četvrto, ima ogroman osmeh na licu – onaj koji imate kad vas neko zaprosi.”

null

Ipak, njegovi navodi ubrzo su demantovani – Gossip Cop kontaktirao je predstavnika Nine Dobrev koji je samo izjavio da u ovoj priči nema nikakve istine. Ako želi da izbegne slične glasine ubuduće, Nina će definitivno morati da prstenje nosi na nekom od drugih devet prstiju!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

14 KOMENTARA

  1. Pih, taman sam se ponadala xD Ali sve jedno, pitanje je vremena kada ce se to dogoditi. Ako ne danas, onda sutra. Prelepa je♥♥

  2. O Boze sada ako neka devojka nosi prsten, znaci verena je. Nina nikada ne skida osmeh sa lica, cula sam za ovo, naravno da nisam verovala, oni su sami izjavili jos 2011 da ne planiraju da se vencaju, inace Nina mi je idol pa se na vreme informisem, ali ok. :)

    NINA JE SAVRSENA, HALJINA JOJ JE PREDIVNA! :O♥

  3. Meni su oni predivan par.Ian je stvarno presladak, a Nina uz njega takođe izgleda lepo.Stvarno su predivni.Nadam se da će njihova veza uspjeti i nadam se da će se jednog dana zaista vjeriti. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.