197
Demantovano: Kristen Stewart nije izbačena sa snimanja ‘Snežane i lovca 2′

Demantovano: Kristen Stewart nije izbačena sa snimanja ‘Snežane i lovca 2′

197
SHARE

Iako je uhvaćena u aferi sa režiserom filma u kojem tumači glavnu ulogu, filmski studio Univerzal demantuje da je spreman da se odrekne Kristeninih usluga.

null

Predstavnik kompanije je u razgovoru za Us Weekly saopštio da se snimanje nastavka još razmatra kao i da nikakve odluke nisu donesene. Ipak, s obzirom da je film zaradio skoro 400 miliona dolara, “Snežana i lovac 2″ gotovo sigurno će se raditi, sa ili bez Kristen, ostaje da vidimo.

23 KOMENTARA

   • mnogo vam hvala BRAVO svim srcem vam zahvaljujem!!!!!!!!!
    izvinite sto sam psovala ali molim vas da nekako isklucite @SLATKA MALA na nekoliko dana!!!!!!!!! molim vas odgovorite mi!!!!!!!

    • Bravo.rs je jedan od retkih sajtova koji ODMAH objavljuje vaše komentare, umesto da čekate da ih mi odobrimo. Jedan način da nekog korisnika potpuno sprečimo da ostavlja komentare bio bi da vam svima zabranimo automatsko objavljivanje komentara, a to bi bilo loše po vas koji niste ovde da bi ste se svađali i psovali.

  • Nema na čemu. Chat je ranije postojao na sajtu ali bilo je puno zloupotreba nažalost :( Probaćemo ponovo, pa ćemo videti da li ćete biti zadovoljni. Možda bude nešto već sutra, ali ne možemo da obećamo.

  • Zato što je trenutno banovana, što zaista činimo retko. Problem je ovog puta bilo konstantno spammovanje (ponavljanje jednih istih poruka na svim mogućim vestima). Ako nešto želite da nas pitate, naša adresa je bravoportal@gmail.com. Trudimo se da odgovorimo i na pitanja koja ovde postavljate, ali moguće je da neko od njih preskočimo, jer ne možemo uvek da ih uočimo zbog vašeg dopisivanja.

 1. Paa,i da se radi sa Kristen (sto bih volelaaa :D) ja bih pogledala film!! Ona u filmuu nece da se ljubi sa Rupertom ili sta vec i u filmu nije Kristen Stewart koja je prevarila Roberta,nego je Snezana :D <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.