193
Demantovano: Justin Bieber nije učestvovao u tuči!

Demantovano: Justin Bieber nije učestvovao u tuči!

193
SHARE

Justin Bieber Heats Up Shanghai on World Tour

Svet je za vikend obišla vest kako je Justin Bieber napravio veliki incident tokom boravka u Južnoj Koreji gde je napao jednog čoveka, ali više izvora tvrdi kako ti navodi nisu istiniti.

DJ Michael Woods je u subotu objavio kako je Biebs udario njegovog menadžera, a do svađe je navodno došlo zbog izbora muzike u noćnom klubu. Ben Baller, koji je bio voditelj zabave na gde se sve dešavalo, kaže kako se Justin zaista prepirao oko muzike, ali i da pevač nije dolazio u iskušenje da fizički napadne bilo koga. I jedan anonimni izvor potvrdio je za GosipCenter kako nije bilo tuče i da je cela zabava protekla u mirnoj atmosferi.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

9 KOMENTARA

 1. @Bravo,mnogo sam uzbudjena zbog one liste,napokon smo pokazali koliko nas ima! Morate pokazati onu listu nekome,jednostavno morate!SERBIA NEEDS ONE DIRECTION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. To smo vec znaliii.JUSTIN♥ i btw. objavite da je izbacio novu pesmu ‘All That Matters’ <3333333333333333333333333333333333333333333

 3. Znate kako TMZ prave od rijecu buniti——->tucu,od rijeci pjevati——>blejati itd…
  Dokle planira da unistava nekog ko je vrijedan i dobr u poslu koji radi……
  Uzass……ali zapravo to su medjiji….:(

 4. Stvarno ne razumijem koja svrha svega ovog što vi bravo radite.Prvo napišete neku laž,naravno sa upitnikom na kraju naslova i nakon par sati pišete da je sve to demantovano.
  Ovdje je mnogo hejtera koji jedva čekaju samo da pročitaju neki naslov takvog tipa,ne stignu vidjeti da to nije istina a već je pala svađa sa nekim Belieberom.Svaki put je na nama da čistimo te laži koje ostavljate.Pišite istinu ili ništa,molim. 

  • Evo ih opet “BRAVO laže” :D Ne laže BRAVO samo prenosimo šta se piše o Justinu, kao što prenesemo i demanti svaki put.

 5. Pa potrudite se da bar istinu prenesete. 
  Znači,neko tamo izmišlja laži samo tako i nađe se časopis koji je među prvima u regionu da ”prenese”.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.