1142
Demant: Selena Gomez i Hunter Hayes su samo prijatelji

Demant: Selena Gomez i Hunter Hayes su samo prijatelji

1142
SHARE

CelebrityDevotioncom-SelenaGomez-AdidasNEOPhotoshoot2012-0112

Hollywoolife objavio je kako su se Sel i mladi kantri muzičar zbližili na jednom koncertu i da su čak razmenili brojeve, ali jedan izvor kaže da to ništa ne znači.

 photo FFN_RIJ_FOOTLOOSE_100311jpg_7968412_zps96f93c2d.jpg

“Nisu u vezi i niko ne treba da očekuje da će njih dvoje postati par u skorije vreme, a možda i nikad. Oni su u najboljem slučaju samo prijatelji!”, istakao je jedan insajder. Mlada glumica i pevačica obećala je sebi da će se ove godine mnogo bolje zabavljati – otkako je raskinula sa Justinom Bieberom, ona je redovan gost na brojnim žurkama a mediji ne prestaju da pišu u tome kako flertuje sa slavnim momcima iako je trenutno mnogo više zainteresovana za svoju filmsku i muzičku karijeru nego ljubav!

 photo CelebrityDevotioncom-SelenaGomez-AdidasNEOPhotoshoot2012-013_zps291337c8.jpg

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

10 KOMENTARA

  1. ”ali jedan izvor kaže da to ništa ne znači. ” E OD TE RECENICE MI JE SVE JASNO ;) smucili su mi se izvori vise,moje zlezde ce se pobrkati od njihovih prenosenja ,ozbiljno !!!!!!! neka radi sta hoce Selena njen zivot ,nije nas pa da sudimo nesto ;) jooo jedva cekam album u martu bice zestoko ♥

  2. Prelepa je,najlepsa!! *________* Glasine tih medija te stvarno izludjuju…Zelim joj sve najbolje,jer je to zasluzila :D :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.