249
Definitivno zajedno! Liam Payne i Danielle Peazar ruku pod ruku

Definitivno zajedno! Liam Payne i Danielle Peazar ruku pod ruku

249
SHARE

null

Liam i Danielle definitivno su odlučili da daju još jednu šansu svojoj vezi, pa su viđeni kako se drže za ruke dok su šetali ulicama Njujorka.

Iako se zajedno sa ostatkom benda priprema za veliki nastup, Liam je pronašao vreme za svoju novu-staru devojku, s kojom je prethodno raskinuo u oktobru. Par je posetio nekoliko prodavnica u “Velikoj Jabuci” a vest da su zajedno ne iznenađuje, jer je Danielle dan ranije viđena u društvu devojke Louisa Tomlinsona, Eleanor Calder. Daniell i Liam raskinuli su jer nisu imali dovoljno vremena da se viđaju, ali su očigledno shvatili da ne mogu jedno bez drugog.

null

Ipak, njihov dejt nije bio savršen jer su naišli na probleme prilikom posete Empajer Stejt Bildingu. “Bilo nam je super na Empajer Stejt Bildingu osim…obezbeđenje je bilo arogantno, neprofesionalno i ekstremno nije poštovalo moju familiju” napisao je Liam na svom Twitteru, što je prenela i Danielle.

17 KOMENTARA

  1. Napokoooooooooooooooooooon, znala sam da to neće tek tako lahko završiti, ipak je njihova ljubav ogromna, preslatki su :$

  2. OMG SKAKALA SAM OD SREĆEEEEE. PAYZER <3 DANI MOJA SAVRŠEEENAA. KOLIKO IH SAMO OBOŽAVAAAM <33333333333333333333333333

  3. aaaaaaaaaaaaa hvala ti Boze…K-O-N-A-C-N-OOOO!!! :ooo ZNAMO KOLIKO SE VOLE JUPIIIII…PAYZER FOREVER…LOVE U BOTH… XXX xDD

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.