569
Definitivno nema filmskih “Prijatelja”: Stara ekipa ne želi više da se okupi

Definitivno nema filmskih “Prijatelja”: Stara ekipa ne želi više da se okupi

569
SHARE

Jennifer Aniston poslednja je u nizu glumaca koje smo gledali u popularnoj seriji “Prijatelji”, a koja je odbacila mogućnost snimanja filmske verzije. Ekipa ne želi da se ponovo okupi. Veruju da filmska verzija sad više ne bi bila ni upola uspešna kao serija nekad pa odbacuju mogućnost dolaska na veliko platno.

null

Ideja o ponovnom okupljanju javila se 2010. godine, a tad ju je Aniston podržavala. Courteney Cox je tad potvrdila da su ona i Aniston došle na ideju da ponovo stanu pred kamere zajedno s Lisom Kudrow, Davidom Schwimmerom, Matthewom Perryjem i Mattom LeBlancom: “Imamo dobru ideju i to je dobar način da se ponovo svi okupimo”.

null

Američka humoristička televizijska serija “Prijatelji” je, podsetimo, uveseljavala publiku 10 godina. Prva epizoda emitovana je 22. septembra 1994. godine. Poslednju epizodu, emitovanu 2004. godine, samo u Americi je gledalo 51,1 miliona ljudi. Nakon završetka emitovanja “Prijatelja” dve sezone se emitovala serija “Joey”.

FOTO: SIPA

9 KOMENTARA

  1. Aaa bas mi je zao. Ja njih obozavam prejaki su svi. Pa mogu da snimi neki kratki film kao ,,Prijatelji posle deset godina,, bilo bi kul.

  2. a joj T_T a bas sam se nadala. cula sam glasine da ce bit film, al izgleda nista od njega T_T al jos uvijek imam svih 10 sezona na kompjuteru :3

  3. Steta :( Ja bih bas voljela da se snimi taj film…bio bi predobar…bas kao i serija….najbolja serija ikad snimljena!!!! :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.