141
Definitivno kraljica: Madonna je najbogatija pop zvezda planete!

Definitivno kraljica: Madonna je najbogatija pop zvezda planete!

141
SHARE

Madonna Performs In Paris **FILE PHOTOS**

Kritikovana koliko i voljena, Madonna je i u 2012. godinu dokazala da joj nema premca – ona je za prethodnih 12 meseci zaradila čak 34.5 miliona dolara, od čega najveći deo potiče s njene turneje.

 photo FFN_Archive_Madonna_CHP_FILE_010213_50980986_zps8b9d856a.jpg

Ovolika zarada i ne čudi jer su nastupi Madonne neverovatno skupi – naime najjeftinije karte za koncert koštale su neverovatnih 160 dolara! Madonna je ujedno i jedina žena među prvih 10 – sledeća devojka nalazi se tek na 15. mestu, a u pitanju je Taylor Swift. Iza Madonne, na drugom mestu našao se Bruce Springsteen a onda slede Roger Waters, Van Galen, Coldplay…a na 10. mestu je Justin Bieber.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. @single lady :) :bravo
    @#hate CM until death but i love JB until death#Milica Bieber ♥-BIG Perkator,anator,HARRY POTTER fan,swifty,directioner,selenator4ever : a molim te, ko je tebi najbolji? Taylor Swift???

  2. Prošle godine najbogatija pop zvezda na planeti, a ove godine je na 15. mestu.Ali dobro, sad u martu počinje njena svetska turneja sa Edom Sheeranom i sigurno će na njoj zaraditi dosta miliona dolara, dovoljno da bude bar u Top 10 selekciji. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.