690
Ipak nije kraj za Simpsonove!

Ipak nije kraj za Simpsonove!

690
SHARE“Simpsonovi” će se ipak prikazivati još najmanje dve sezone. Dogovor o tome je postignut sinoć, iako je bilo najavljeno da će aktuelna 23. sezona legendarne animirane serije ujedno biti i poslednja.

Televizija Fox nije dala nikakve detalje o tome kako je dogovor postignut, ali Homer, Marge, Bart, Lisa i ostali likovi definitivno će se još neko vreme zadržati na malim ekranima, a sledeće godine, 19. februara, emitovaće se jubilarna, 500. epizoda.

“Simpsonovi” su bili prva Foxova emisija koja je dospela među top 30 najgledanijih u SAD-u pa je ubrzo postala svetski fenomen. Počela je da se emituje 1989. godine pa je danas, s 22 sezone, najdugotrajnija televizijska serija koja ide u prime-time terminu. Do sada je prikazano 488 epizoda, a kultni likovi Homer, Bart, Lisa, Marge i Maggie postali su prepoznatljivi u celom svetu. Serija je osvojila desetine nagrada uključujući 27 Emmyja i 27 Annie Awards. Časopis Time proglasio ih je najboljom televizijskom serijom 20. veka a porodica Simpson dobila je početkom 2000. godine svoju zvezdu na holivudskoj “Stazi slavnih”.

9 KOMENTARA

  1. Jupy. !! Jedva čekam.
    A i ti BRAVO!, prvo dobro provjeri neku informaciju, prije nego što je napišeš ovdje.
    Juće objavio da se Simpsonovi raspadaju, a danas da će snimiti još jednu sezonu.
    Msm stv. Juće srce kad mi nije stalo, kad sam pročitala onaj članak! X)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.