Start Stars Hot News! Ipak nije kraj za Simpsonove!

Ipak nije kraj za Simpsonove!

SHARE“Simpsonovi” će se ipak prikazivati još najmanje dve sezone. Dogovor o tome je postignut sinoć, iako je bilo najavljeno da će aktuelna 23. sezona legendarne animirane serije ujedno biti i poslednja.

Televizija Fox nije dala nikakve detalje o tome kako je dogovor postignut, ali Homer, Marge, Bart, Lisa i ostali likovi definitivno će se još neko vreme zadržati na malim ekranima, a sledeće godine, 19. februara, emitovaće se jubilarna, 500. epizoda.

“Simpsonovi” su bili prva Foxova emisija koja je dospela među top 30 najgledanijih u SAD-u pa je ubrzo postala svetski fenomen. Počela je da se emituje 1989. godine pa je danas, s 22 sezone, najdugotrajnija televizijska serija koja ide u prime-time terminu. Do sada je prikazano 488 epizoda, a kultni likovi Homer, Bart, Lisa, Marge i Maggie postali su prepoznatljivi u celom svetu. Serija je osvojila desetine nagrada uključujući 27 Emmyja i 27 Annie Awards. Časopis Time proglasio ih je najboljom televizijskom serijom 20. veka a porodica Simpson dobila je početkom 2000. godine svoju zvezdu na holivudskoj “Stazi slavnih”.

OSTAVI KOMENTAR