Start Stars Hot News! Definitivno je! Russell Brand zaprosio Katy Perry u Indiji!

Definitivno je! Russell Brand zaprosio Katy Perry u Indiji!

SHARE

36185PCN_KatyPerry

Russell Brand i Katy Perry su se verili tokom romantičnog odmora na koji su preko praznika zbrisali u Indiju, javljaju američki mediji.

Zajedno su tek nešto više od četiri meseca, a ovim putovanjem Russsell je hteo iznenaditi Katy, koja mu je pre nekoliko nedelja ispričala koliko je ova orijentalna zemlja fascinira.

Iako ih i tamo prate paparazzi, Katy i Russell nemaju problema s intimom pa su i sami neke fotografije s odmora objavili na Twiteru, između ostalog i tradicionalne novogodišnje indijske tetovaže kojom se Perry poslužila u najdužoj noći, ali i one prave turističke, gde poziraju ispred Taj Mahala poput svakog drugog para koji se tamo zatekne.

U novogodišnjoj noći su, navodno, blagoslovili svoju ljubav uz pomoć gurua, obučeni u tradicionalne indijske nošnje. “Russell je želeo napraviti nešto posebno za Katy i time joj pokazati koliko mu znači”, izjavio je za medije izvor blizak paru. Navodno su želeli da učestvuju u ovom tradicionalnom indijskom obredu već neko vreme, a novogodišnje veče im se pokazalo kao savršen izbor.

OSTAVI KOMENTAR