Start Stars Hot News! Deda Justina Biebera nema lepe reči za svog unuka: “Nismo dobili ni...

Deda Justina Biebera nema lepe reči za svog unuka: “Nismo dobili ni dinara od njega!”

SHARE

null

Justin Bieber vredan je oko 100 miliona dolara zahvaljujući fantastičnoj muzičkoj karijeri ali ni delić tog novca nije iskoristio da pomogne svom dedi koji živi u trošnoj kućici u Kanadi.

61-godišnji George Bieber trenutno spava na prljavom madracu u dnevnoj sobi svoje kuće u Mičelu, Kanada jer mu zdravlje ne dozvoljava da se penje na sprat i ode u spavaću sobu. Kako George kaže, Justin jako dobro zna u kako lošem zdravstvenom stanju je on ali nije učinio baš ništa da pomogne njemu niti njegovoj ženi, koju Jus zove “Baka Kathy”.

“On je možda vredan 100 miliona dolara ali mi definitivno nismo dobili niti dinar od njega. Teško je i zamisliti novac koji Justin ima jer je daleko od naših života koliko je to moguće”, George je rekao za The Sun. On kaže da zbog lošeg stanja svojih leđa više ne može da radi, pa ga izdržava njegova supruga. George, koji je otac Jusovog tate Jeremyja, kaže kako mu je Biebs jedino poklonio televizor. On ističe i da se mladi pevač jako pokvario i da ga više ne prepoznaje: “Kad čujem priče o njegovom ponašanju, pitam se da li iko vodi računa o njemu. Verujte mi, to nije onaj sladak dečkić kojeg smo znali.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR