Start Stars Hot News! Dečko Kourtney Kardashian navodno zaljubljen u Kim

Dečko Kourtney Kardashian navodno zaljubljen u Kim

SHARE

Kim Kardashian i Scott Disick demantovali su glasine prema kojima je on zaljubljen u nju.

Ukoliko ne znate ko je Scott, on je dečko njene sestre Kourtney, a imaju i sina Mansona. Ipak, američki tabloidi objavili su priču o tome kako je očigledno da je Scott zaljubljen u Kim. Navodno je Scott prešao granicu sa Kim jer je često s njom imao neprilične i previše bliske razgovore. Navodno uopšte ne obraća pažnju na svoju suprugu Kourtney i nikad joj ne daje komplimente.

U isto vreme Kim stalno upućuje razne komentare seksualne i sugestivne prirode. Navodno je sve primetila i majka ovih dvaju dama pa je besna na Scotta zbog toga. Kim sve ove navode smatra smešnim, a na svom Twitteru je napisala: “Scott, nisam imala pojma šta osećaš! Kourtney, moramo da razgovaramo!”. Ubrzo joj je Disick odgovorio: “Morao sam nekome priznati, nisam više mogao da podnesem da to čuvam u sebi!”.

Samo nekoliko dana pre toga, Scott je pomogao Kim kada ju je napala besna devojka jednog njenog obožavaoca. “Nisam hteo nikakav sukob, ali činilo se da Kim treba moju pomoć. Osećao sam se kao da moram nešto da uradim. Na Kim gledam kao na sestru i ne mogu mirno da gledam da joj se nešto tako događa, a ja ne uskočim i pomognem”, objasnio je Scott.

OSTAVI KOMENTAR