Start Stars Hot News! Dečko Kim Kardashian, Gabriel Aubry, sudario se autom a bivša mu odmah...

Dečko Kim Kardashian, Gabriel Aubry, sudario se autom a bivša mu odmah poslala asistentkinju

SHARE

Gabriel Aubry, bivši dečko Halle Berry i otac njenog deteta te novi dečko starlete Kim Kardashian u utorak je doživeo saobraćajnu nesreću. Na svu sreću Gabriel je izašao čitav što se za njegov novi Mercedes ne može reći. Nesreća se dogodila u Los Angelesu. Nepoznato je je li za nesreću kriv on ili vozač auta s kojim se slupao.

Navodno Gabriel nije bio sam otišao u automobilu nakon nesreće već je bila i asistentkinja bivše devojke Halle Berry koju je glumica poslala po Gabriela. Halle navodno ima isti Lexus poput onoga s kojim se Gabriel slupao pa se šuška kako je ona poslala asistentkinju po njega. Maneken s glumicom ima kćerku Nahlu zbog koje su se i bili pokušali pomiriti nakon prvog prekida, ali, očigledno, hemija između njih nije bila dovoljno jaka.

Nepoznato je šta starleta Kim misli o navodnom sastajanju njenog novog dečka i njegove bivše devojke s obzirom da trenutno nije aktivna na internetu. Naime, Kim je “digitalno mrtva” u humanitarnoj kampanji za obolele od AIDS-a, a njeni obožavaoci moraju skupiti milion dolara da bi se vratila na Twitter. Ona, poput mnogih zvezda današnjice, svoje mišljenje, fotografije i aktuelnosti iz privatnog života voli objaviti ili podeliti na Twitteru.

OSTAVI KOMENTAR