Start Stars Hot News! Dečiji turnir u fudbalu “Frikom 3 na 3 GOOL”

Dečiji turnir u fudbalu “Frikom 3 na 3 GOOL”

SHARE

Kompanija Frikom organizovala je fudbalski turnir za školarce pod nazivom “Frikom 3 na 3 GOOOL”.

Prvi turnir ovog takmičenja na kome učestvuju polaznici škola fudbala i učenici osnovnih škola od petog do osmog razreda održaće se u Beogradu na Zemunskom keju (kod Letnje pozornice) u petak, 16. aprila u 17 časova i u subotu, 17. aprila u 15 sati.

U takmičarskom delu turnira “Frikom 3 na 3 GOOOL” učestvuje po osam ekipa, dok će u petak, 16. aprila u revijalnom delu turnira svoje fudbalsko umeće pokazati i učenici Osnovne škole “Veljko Ramadanović”, za decu oštećenog vida.

Ovaj Frikomov turnir osmišljen je kao zagrevanje pred Svetsko fudbalsko prvenstvo uz moto “Svima nam je svetsko prvenstvo“ i do kraja maja održaće se u većim gradovima širom Srbije.

FRIKOM će sve vreme promovisati svoj novi sladoled GOOOL, zvanični sladoled Fudbalske Reprezentacije Srbije. Na turniru će biti postavljen i kompjuter na kome će klinci pimpovanje lopte, šutiranje na gol, kao i razne fudbalske poteze moći da pokažu i u Frikomovoj igrici “Goool”. Na štapiću sladoleda “GOOOL” nalazi se jedinstveni kod koji omogućava igranje igrice na Frikom sajtu www.frikom.com najuspešnije igrače očekuju atraktivne nagrade: dres reprezentacije Srbije kao dnevna nagrada, mobilni telefon kao nedeljna nagrada, dok je mesečna nagrada Playstation 3 slim.

OSTAVI KOMENTAR