277
Debeli Kevin Federline krivi stresan razvod s Britney za višak kilograma

Debeli Kevin Federline krivi stresan razvod s Britney za višak kilograma

277
SHARE

Kevin Federline progovorio je o svojoj bici s kilogramima i okrivio težak razvod od Britney Spears za svoj višak kilograma. Nekadašnji plesač ušao je u reality show u kojem slavni gube kilograme pred kamerama. Osim što topi kalorije, Kevin je otvorio dušu i ispričao sve o teškom razvodu kroz koji je prošao pre dve godine.

Otkrio je da mu je srce bilo slomljeno, a nakupljanju suvišnih kilograma pridonela je depresija od koje je patio kad se rastao od pevačice. “Kad padneš u depresiju nije ti ni do čega. Meni je prilično palo samopouzdanje nakon svega, bio sam obeshrabren i pasivan pa su se kilogrami samo nakupljali”, rekao je pevač.

“Ovo je rezultat svega pomalo, svi znaju što se dogodilo sa Britney i sa mnom. Ne želim reći da je razvod kriv za sve, ali to je bilo vreme kad nisam bio zadovoljan ni sa čim i to je bio glavni razlog moje depresije”, rekao je Kevin. Sad je, kaže, srećniji jer je izgradio novi odnos s Britney radi svojih sinova. “Stigli smo dosta daleko, u odnosu na ono što je bilo pre. Zaista sam srećan zbog nje”, rekao je Kevin.

Image Hosting by imagefra.me

10 KOMENTARA

  1. ma kevin je debil sam gleda svoje dupe on je taj zbog koga je britney padala u 10o i jednu depresiju pa je sad zgodna cica……a on propada pa bi da se pomire kao zbog sinova njega ustvari boli dupe i za britney i za sinove…….da ih voli on ih ne bi oduzimao od majke…a i sam je hteo ravod i dobio ga je……i treba da se ugoji da prsne od tezine ko svinja platice za sve sto joj je uradio al brit ima srca pa i dalje komunicira sa ovim kretenom….ja bi ga sutnula iz sve snage….oni koji su bili uz brit i sami znaju da je kevin najveci krivac za sve sto joj se desilo iskreno nije jedini al najveci ubedljivo……volim sto je sad mnogo ruzan …..

  2. ma idi debilu jedan debeli…ti krivis Britney Spears??…ma idi dodjavola… jedino si ti i kriv za njen nervni slom i ti sad nju krivis?? ma daj ba…

  3. Uvek je bio i uvek ce i biti jadan bez Britney, a to sto je jadan jos vise dokazuje time sto nju krivi za sva njegova sranja….

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.