706
Debby Ryan priprema album: Inspirišu je Taylor Swift i Katy Perry

Debby Ryan priprema album: Inspirišu je Taylor Swift i Katy Perry

706
SHARE

null

Debby je već zvezda zahvaljujući seriji “Jessie”, ali 19-godišnja devojka sanja o muzičkoj karijeri, pa priprema svoj solo album.

Imam veliki broj pesama koje sam napisala, posebno u poslednjih mesec dana”, kaže Debbie za MTV News. “Sve to uobličavam u mom kućnom studiju. Moj brat je neverovatan producent, jedan od mojih najboljih prijatelja je sjajan tekstopisac i sviđaju mu se mojih stihovi, tako da smo zajedno napisali 12 pesama za album, pa mislim da će se on pojaviti na leto.”

null

Debby kaže da su joj inspiracija pesme Katy Perry i Taylor Swift. Od Katy želi da pokupi zabavnost a od Taylor ranjivost njenih stihova. “OK je izgubiti se u zabavnim elementima ali i biti osoba koja samo želi da ispriča priča, zaljubi se, bude glupa i pametna.” Ona želi da pohvali još jednu devojku – Demi Lovato. “Mislim da Demi neverovatno dobro oseća sebe i uvek je to radila, prelazeći iz roka u r&b a sad je pop, pop, pop. Neverovatna je vokalistkinja, jedna od najboljih u svojoj generaciji. Ona ume da napravi muziku u kojoj će uživati 13-godišnjaci ali i odrasli.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

13 KOMENTARA

  1. Nemam nista protiv nje, ali nekako nije vise zanimljivo da svako u Dizniju posle glume nastavi za pevanjem. Nisu svi za sve.

    • HVALA! To pokusavam reci. Neki imaju talenat za samo glumu ili samo pjevanje, oboje ih je vrlo rijetko. Ne mora svaka Dizni zvijezda da bude i muzicar. Ja volim Debby, ali dosad ovu muziku sto je izbacila je bez veze. Takodjer nemam nista protiv Belle iz Shake it Up, ali ona fakat ne zna da pjeva

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.