Start Stars Hot News! Debbie Harry: “Kao tinejdžerka bila sam ludo zaljubljena u Marilyn Monroe”

Debbie Harry: “Kao tinejdžerka bila sam ludo zaljubljena u Marilyn Monroe”

SHARE

Pevačica legendarnog novotalasnog benda Blondie, 65-godišnja Debbie Harry u jednom je intervjuu priznala kako je tokom puberteta bila zaljubljena u neke poznate dame, a posebno u Marilyn Monroe.

“Privlačile su me sve holivudske plavuše. Marilyn Monroe, Jane Mansfield… Jesu li mi se zaista sviđale? Da, ima nešto biseksualnosti u tome”, rekla je.

Debbie, koja je poznata po svom aktivizmu za prava biseksualnih, homoseksualnih, transseksualnih i transrodnih osoba, otvorila je svoje srce i još priznala: “To je definitivno deo devojačke hemije. Mi svi gledamo jedni na druge u seksualnom smislu. Naravno da je ponekad i reč o imitaciji – kad kažemo da neko ima lepu kosu ili dobru guzu, ali tu postoji i ona neka želja. Ja sam otvorena i liberalna osoba, kao što već dobro znate”.

Osim u poznate žene, Debbie je bila zaljubljena i u neke poznate muškarce poput Ringa Starra iz Beatlesa. “Ringo se činio kao onaj srećni momak u grupi. Ono na čega sam ja pala bile su krupne, duboke i vesele oči”, zaključila je.

OSTAVI KOMENTAR