Start Stars Hot News! David Guetta odgovara Lorde: Nisam ni želeo da sarađujemo!

David Guetta odgovara Lorde: Nisam ni želeo da sarađujemo!

SHARE

CA: KIIS FM JINGLE BALL 2011

Lorde je nedavno uspela da naljuti i fanove slavnog Davida Guette, za kojeg je tvrdila da joj je prišao sa ponudom da sarađuju, ali da ga je ona odbila. Čuveni DJ oglasio se povodom ovih tvrdnji i demantovao da je želeo kolaboraciju sa mladom zvezdom sa Novog Zelanda.

Pevačica hita “Royals” nedavno je izjavila da joj je njen menadžer Scott Maclachlan rekao da je francuski DJ, koji je radio sa velikim muzičkim imenima poput Rihanne, Nicki Minaj i Chrisa Browna zainteresovan da snimi pesmu sa njom, na šta je ona odgovorila: “Nikako, on je odvratan.”

The Museum of Modern Art Film Benefit: A Tribute to TILDA SWINTON-Presented by CHANEL

Ipak, čini se da Guetta nije upoznat sda takvim pšredlogom, pa je bio iznenađenj njenim komentarima. U intervjuu za Huffington Post, on je rekao: “Nisam je ni pitao da sarađujemo. Možda je to učinila moja izdavačka kuća, a ja zaista nemam nikakav komentar.”
David je još jedna u nizu zvezda koje su se našle na udaru 16-godišnje pevačice, pošto se na toj listi nalaze i Justin Bieber, Selena Gomez i Taylor Swift, sa kojom se Lorde po svemu sudeći pomirila pošto su nedavno viđene zajedno na ručku u Njujorku.

Autor: Life Content
Foto: SIPA

OSTAVI KOMENTAR