212
David Guetta: “Mrzim svoju muziku”

David Guetta: “Mrzim svoju muziku”

212
SHARE

null

David Guetta niže hitove i najpopularniji je DJ na svetu u ovom trenutku ali je i pored toga samokritičan pa kaže kako nekad zaista mrzi svoje pesme.

Francuski producent i DJ gostovao je na britanskom BBC Radio 1 kako bi promovisao novi singl ‘Just One Time’, na kojem gostuje švedski duo Taped Rai. On naravno kaže da voli svoju novu pesmu ali i dodaje: “Smešno je jer obično dođem do tačke kad pomislim ‘Oh, mrzim ovo’ ali ovog puta odmah sam rekao ‘Da, ovo volim!”. David kaže da podjednako voli da radi s nepoznatim i slavnim izvođačima. “Taped Rai su novi izvođači i prvi put snimaju. Upravo sam producirao deo Rihanninog albuma i koliko god da je neverovatno raditi sa velikim zvezdama, sjajno je videti i nove talente.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

4 KOMENTARA

  1. Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik(all 1D too),Chris Brown,Pitbull,Drake,Bruno Mars,David Guetta,Alexandra Stan,Rihanna,Rita Ora,X-tina,Lady Gaga,Nicole Sherzineger,J.Lo.,Gwen Stefani,Flo Rida,Justin Timberlake,Conor Maynard,Demi Lovato,Taylor Swift,Maroon 5,Fun,Pussyca

    Ma David je kralj!Luda sam za njegovim pjesmama! *-* :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.