Start Stars Hot News! David Beckham se rasplakao na vest o četvrtom detetu

David Beckham se rasplakao na vest o četvrtom detetu

SHARE

David Beckham reagovao je jako emotivno kada mu je supruga Victoria rekla da će ponovo postati roditelji.

Ona je saznala da je trudna na putovanju u Englesku u decembru, a nakon toga priredila je Davidu romantičnu večeru i rekla da želi da porazgovara s njim o budućnosti porodice, o tome hoće li ostati u SAD-u ili će se vratiti u Englesku. On joj je odgovorio da imaju troje dece na koje moraju da misle, a ona ga je prekinula i rekla. “Ne troje, četvoro”.

Tada se David rasplakao od sreće. “On je jako emotivan tip, plakao je poput malog deteta. Rekao je da nije mogao poželeti bolje vesti i da je presrećan”, otkrio je jedan izvor. Fudbalsko-dizajnerski par srećnu je vest s trojicom sinova podelio na sam Božić. “Victoria im je rekla da ima još jedan poklon za njih, ali da će na njega morati još malo da pričekaju. Deca su takođe bila srećna zbog novog brata ili sestre”, dodaje izvor.

Par je već odabrao kumove za novo dete

Beckhamovi su već odlučili ko će biti kumovi novom članu porodice. Ta će čast pripasti njihovim bliskim prijateljima, Gordonu i Tani Ramsay, koji su navodno oduševljeni predlogom Beckhamovih. “Gordon je sjajan otac, a Tana je Victorijina dobra prijateljica. S njom se stalno čuje i dele svaki trenutak nove trudnoće”, kaže izvor.

OSTAVI KOMENTAR