Start Stars Hot News! David Beckham: “Od kad mi se rodila kćerka, dobio sam nekoliko sedih”

David Beckham: “Od kad mi se rodila kćerka, dobio sam nekoliko sedih”

SHARE

David Beckham priznao je nedavno za Wall Street Journal kako mu nije lako da odgaja četvoro dece i da je otkad ima kćerkicu, počeo da dobija sede. On i Victorija imaju tri sina, ali tek sa dolaskom malene Harper Seven počeo je da primećuje da stari.

“Dobio sam prvu sedu vlas pre nekoliko godina, ali od kad imam kćerku dobio sam ih još više”, rekao je fudbaler. Takođe priznaje kako počinje da oseća teret godina, jer ima bolove ujutro kad se ustaje. “Definitivno se osećam drugačije nego pre 10 godina. Kad popijem kafu, onda sam dobro”, kaže on.

Probleme s bolovima ima i njegova supruga Victorija koja je nekoliko nedelja nakon porođaja imala problema s kičmom. “Bilo je to vrlo neprijatno za nju, pogotovo kad bi držala Harper. Ali sada je odlično”, rekao je David koji je iznenađen time koliko je malena Harper Seven drugačija od njegovih sinova. “Imam tri predivna sina, ali s njima treba imati mnogo energije. Harper je jako mirna, kao prava dama. Ima tri meseca. Sve što učini je napredak, način na koji diše, kako se smeje. To je jednostavno sjajno”, izjavio je presrećni otac za Daily Mirror.

OSTAVI KOMENTAR