Start Stars Hot News! David Beckham najavio tužbu: Nisam spavao sa prostitutkom!

David Beckham najavio tužbu: Nisam spavao sa prostitutkom!

SHARE

Po ko zna koji put u medijima su se pojavile informacije o aferi Davida Beckhama. Ovaj put slavni fudbaler navodno je 2007. godine pet puta spavao sa elitnom prostitutkom Irmom Nici. Kako tvrdi prostitutka za In Touch, Beckham joj je platio 10 hiljada funti za jednu noć.

“Bio je vrlo nežan i pristojan, znao je šta radi. Na ženama više voli guze nego grudi i rekao mi je da mu se više svidelo telo kakvo je njegova supruga Victorija nekad imala”, kaže 26-godišnja Irma. “Sve te žene sanjaju da budu s njim, a ja sam ga imala. Bilo je uzbudljivo”, dodaje prostitutka.

Ljuti fudbaler poručio je preko predstavnika da su te tvrdnje lažne. “Potpuno netačno i smešno! Nažalost, živimo u svetu gde tabloidi mogu objaviti laži i misle da će proći nekažnjeno. Preduzećemo sudske mere”, rekao je predstavnik para, dok je izvor blizak Davidu i Victoriji rekao da će se zajedno boriti protiv takvih gluposti. “Dosta im je izmišljotina kojima ih pokušavaju razdvojiti. Njihov brak je čvršći no ikad”, dodaje neimenovani izvor.

OSTAVI KOMENTAR