Start Stars Hot News! David Beckham na sudu tvrdi kako nije spavao sa prostitutkom

David Beckham na sudu tvrdi kako nije spavao sa prostitutkom

SHARE

David Beckham dao je na sudu izjavu vezanu za navode prostitutke bosanskog porekla Irme Nici kako joj je 2007. godine platio seks.

Fudbaler to poriče, a već je ranije protiv prostitutke digao protivtužbu. Beckham opovrgava njene tvrdnje kako joj je platio 10 hiljada dolara i kaže kako sa sobom nikada ne nosi toliko gotovine kada putuje. Takođe je objasnio kako je nemoguće da se u periodu u kojem ona tvrdi s njom seksao, jer je tada bio na masaži a s njim je bio i ceo njegov menadžerski tim.

“Baš kao što mi je to i inače običaj, kada stignem u hotel uoči utakmice, u sobu mi dolaze maseri. Sećam se da je tako bilo i tada, maser je otišao vrlo rano ujutro, a sa mnom je bio ceo moj menadžerski tim. Nakon masaže sam otišao da spavam”, napisao je David u sudskoj izjavi.

Fudbaler takođe opovrgava Irmine tvrdnje kako su se njih dvoje upoznali u septembru 2007. godine kada je on bio u Londonu. Navodi da je tada bio u poseti kod svog oca, koji je pretrpeo infarkt. “Sve što je Irma Nici navela je netačno. Nikada je nisam upoznao, a kamoli bio upleten u prostituciju, niti s njom niti s bilo kim drugim”, kaže David.

OSTAVI KOMENTAR