Start Stars Hot News! David Beckham: “Moram da zaradim još puno novca, skupo je imati kćerku”

David Beckham: “Moram da zaradim još puno novca, skupo je imati kćerku”

SHARE

Engleski fudbaler David Beckham koji je nedavno produžio svoj ugovor s LA Galaxyjem, poverio se američkim medijima da je odlučio da ostane u SAD-u jer mu je porodica tamo srećna.

Par ima tri sina, 12-godišnjeg Brooklyna, 9-godišnjeg Romea i 6-godišnjeg Cruza: “Imam tri neverovatna sina i s njima se možeš bacati uokolo. Harper je moja prva devojčica i s njom sam puno pažljiviji. Menjam joj pelene i ne mogu da verujem da imam kćerku. Na njoj je sve ženstveno, kako jede, kako se kreće, kako izgleda. Srećan sam što napokon imam kćerku, ali mi je drago da ima tri starija brata i tatu da paze na nju”, izjavio je brižni David.

“Njena odeća je već neverovatna. Dobro da sam potpisao dvogodišnji ugovor. Imao sam i drugih ponuda iz drugih klubova širom sveta i nisam ih olako shvatao. Imam 36 godina i nisam ih očekivao”, priznao je fudbaler. Odluku je ipak doneo zbog porodice: “Ovo je najbolje za moju porodicu. Volimo da živimo u LA-u. Prihvatili smo ovdašnju kulturu i ne želimo da odemo. Kad se oženite i imate decu, prioriteti vam se promene. Sad imam tri super dečka i malu devojčicu na koju moram paziti. Oni su na prvom mestu”, dodao je brižni otac.

OSTAVI KOMENTAR