227
David Beckham: “Moja kćerka će igrati fudbal i biti ženstvena”

David Beckham: “Moja kćerka će igrati fudbal i biti ženstvena”

227
SHARE

Fudbaler David Beckham nedavno je sa suprugom Victoriom dobio četvrto dete, devojčicu Harper Seven. Iako ima tri starija sina, David kaže kako devojčica neće biti izuzetak pa će i ona trenirati fudbal s porodicom.

“Siguran sam da će je braća naučiti kako se igra. Oni obožavaju fudbal pa mislim da će i njoj pokazati kako da zavoli tu igru. S druge strane, kad vidim koliko haljinica ima u ormaru, siguran sam i da će biti jako ženstvena”, izjavio je David. Njegova supruga Victoria već je malenoj Harper počela da kupuje dizajnersku odeću.

3 KOMENTARA

  1. kakav debil…msm on vec sada odredjuje njenu sudbinu,ona verovatno nece ni voleti fudbal,treba da je pusti da sama odluci sta ce sa svojim zivotom i cime ce da se bavi a ne da vec sad kad jos nema ni godinu danaodredjuje sta ce raditi…ppfff

  2. Jao bas ste bezobrozni, kavi su ovo komentari!? Dejvid bi voleo da ona igra fudbal i naravno da ce da je nauci kad je on odlican igrac! Naravno da je nece terati da igra ako nece! A Viktorija je odlicna majka i nije kreten @kika ! Ne znas nista o njoj a sudis bez imalo prava!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.